Hirdetés

A vártnál is erősebb lesz a nagy iPhone 6



|

Nem egyforma gyors lesz a két iPhone 6: az 5,5 hüvelykesbe erősebb processzor kerül.

Hirdetés

Timothy Arcuri, a Cowen & Co. elemzője arról számolt be, hogy az iparági forrásai alapján kicsit sem lesznek egyenlő felek a következő iPhone-ok. Az 5,5 hüvelykes phabletbe állítólag egy erősebb processzort tesz az Apple, mint a 4,7 hüvelykes iPhone 6-ba. Ezen felül az érintőpanel is eltérő lehet. 

Hirdetés

Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy miben tér majd el a két processzor. Vélhetően nem kell teljesen eltérőre gondolni - valószínűbb, hogy az A7-hez hasonlóan itt is az órajel emelésével növelik a teljesítményt, mint az iPhone 5S után az iPadeknél. Ami az iPhone 5S-ben és az iPad miniben 1,3 GHz-en dolgozik, az az iPad Airben 1,4 GHz-en pörög. 

Az elemző ugyanakkor azt gyanítja, hogy a nyák eltérő lehet az 5,5 hüvelykes modellbe szánt processzornál. Ez arra utalna, hogy más GPU-t kapna, vagy újabb gyártástechnológiával készülne. Az érintőpaneleket mindkét esetben a TPK gyárthatja, ahogyan azt korábban is gyanították. 

Az iPhone 6 bemutatójára szeptember közepén számíthatunk. Sajnos a jelentésekből úgy tűnik, csak a 4,7 hüvelykes modellt kapjuk meg, a prémium, 5,5 hüvelykes változatra tovább kell majd várni

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.