Hirdetés

AirPlay hangszórók tesztje - melyik a legjobb?



|

Az Apple cuccok terén a zenehallgatás is egészen egyedi formát képvisel, az AirPlay technológia az Apple saját megoldása a különböző médiatartalmak streamelésére. De mivel érdemes?

Hirdetés

Az AirPlay technológia lényege, hogy zenéinket és videóinkat nem a hagyományos, jól ismert kábeleken keresztül juttatjuk el az egyik készüléktől a másikig, hanem gyakorlatilag egy hálózatot hozunk létre. Ezáltal megszűnik a távolság fogalmának problémája, hiszen Mac gépünk vagy iOS eszközünk és az egyéb AirPlay támogatottságú készülékünk akár három szobával arrébb is lehet.

Ez rendkívül jól jön például a hangszóróknál, hiszen nem csak az adott helyiségen vagy házon belül használhatjuk kedvenc készülékünket. De melyik hangrendszer a legjobb? Kiderül társoldalunk, a Macworld tesztjéből, kattints ide.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.