Hirdetés

Akkugondok miatt késik az iPhone 6



|

Az 5,5 hüvelykes tepsifon úgy tűnik, csak jövőre jelenhet meg.

Hirdetés

A tajvani Industrial and Commercial Times úgy értesült, hogy az 5,5 hüvelykes iPhone 6 megjelenését valóban 2015-re tolták el. A problémát állítólag az okozza, hogy az Apple nem talált még megfelelő akkumulátort, amely maximum 2 milliméter vastag, és illik a készülék nagyon laposnak ígérkező profiljához. 

Hirdetés

Az iparági források egyébként a nagyobbik iPhone 6-ra mostanában iPhone Air néven hivatkoznak, de hivatalos neve állítólag még nincs a leendő készülékeknek. Nem elképzelhetetlen mindenesetre az iPhone Air címke sem, főleg, mivel ilyen jelzővel MacBook és iPad is van már a piacon. 

A 4,7 hüvelykes kiadás megjelenését idén őszre várják továbbra is, az 5,5 hüvelykes verzió késésének híre pedig egybeesik a korábbi pletykákkal. Egyes jelentések kijelzőproblémákat is emlegettek. Amit majdnem biztosra vehetünk az iPhone 6-tal kapcsolatban, az az A8-as processzor, a Touch ID, az optikai képstabilizátoros kamera, és a magasabb vételár. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.