Hirdetés

Aláásták a médiacégek az Apple tévés ambícióit?



|

Úgy tűnik a vállalat nem mostanában fog közvetlenül tévészolgáltatást nyújtani.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok pletykái, továbbá az iOS rendszerben talált árulkodó jelek alapján még az idei év első felében megérkezhet az Apple TV alapos ráncfelvarráson átesett verziója, azonban a termék talán nem lesz képes többet nyújtani a jelenleg piacon lévő változatnál.

Hirdetés


A beszámolók alapján az Apple eredeti terve szerint a készülékről közvetlenül elérhetőek lettek volna televíziós tartalmak, így a vásárlók a vállalatnak fizettek volna a megszokott adásokért, nem pedig a kábelszolgáltatóknak. Sejthetően az Apple TV az interneten keresztül kapta volna a „jelet”, a Tim Cook irányította vállalatnak soha nem állt szándékában kábeleket behúzni az előfizetők otthonaiba.


A The Wall Street Journal információi szerint ezt nem sikerült átverni a médiacégeken és szolgáltatói lobbin, így a tárgyalások jelenleg már arról szólnak, hogy a kábelcégek miként tudnának közvetítőként dolgozni a kiadók és almás vállalat közt. Ez természetesen több lenne a semminél, azonban úgy tűnik idén elmarad az amerikai nappalik Apple által megálmodott forradalma.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.