Hirdetés

Alaposan berágott az Apple a Beatsre



|

Dr. Dre botrányos videója és a túl korai szivárgás akár keresztül is húzhatja a felvásárlást.

Hirdetés

Az elmúlt héten egyre inkább úgy nézett ki, hogy még várni kell rá, mire véglegesedik a Beats Apple általi felvásárlása. Most, hogy ez nem is történt meg, a Billboard összeszedte, hogy mely okok húzódnak a késés hátterében. A forrásaik szerint a helyzet meglehetősen bonyolult, és nem csak azért, mert az Apple eddigi legnagyobb felvásárlásáról van szó. 

Hirdetés

Bár többen is úgy tudták, hogy az üzletet hamarosan megkötik, a felvásárlás híre állítólag túl korán szivárgott ki. Egyesek szerint a szivárgás eleve a Beatsnek köszönhető, amivel nagyon feldühítették az Apple-t

Szintén nem segíti az ügyet a társalapító, Dr. Dre YouTube-ra felkerült videója, amelyben azt állítja, ő lesz az üzlet miatt a hip-hop első dollármilliárdosa. Úgy tudni, hogy a videótól az Apple és Tim Cook is alaposan kiborult és felháborodott. Mindez könnyen jelenthet csúfos véget, amelyben az üzleti megfontolásból egyre kérdőjelesebb Jimmy Iovine és Dr. Dre nem kapnak tanácsadói vagy ügyvezetői szerepet, de jó eséllyel még a Beatsről és a 200 000 előfizetőjéről is lemondana a történtek miatt az Apple. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.