Hirdetés

Apple-bolt nyílik Prágában



|

Európa középkeleti részén ez lesz az első Apple-bolt.

Hirdetés

Az Apple úgy döntött, hogy saját üzletet nyit Prágában. A cseh bolttal így az almás vállalat először nyit üzletet Európa középkeleti részén. A bolt a hírek szerint hasonló lesz az Amerikában a Best Buyon és a Wal-Marton belül megtalálható üzletekhez, amelyekben az Apple szakemberei dolgoznak. Itt az Alza áruházába költözhet be az Apple. 

Hirdetés

Bár az Apple Csehországban online már 2011 óta jelen van, a fizikai boltra csak most bólintottak rá - eddig sok országhoz hasonlóan ott is csak partnerként működő újraértékesítők és szervizcégek voltak jelen Apple-fronton

Azt jelenleg nem tudni, hogy az Apple-boltokért felelős Angela Ahrendts vezetése alatt a környező országokba is továbbterjeszkedik-e a cupertinói cég, vagy pedig megállnak Prágánál. A cseh üzlet megnyitója mindenesetre péntek este esedékes, és bár az Apple vezetői közül úgy tudni, senki nem lesz ott, Martin Stransky helyi színész azért még feldobhatja az eseményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.