Hirdetés

Apple: dolgozunk az új iWork kipofozásán



|

Néhány hónapon belül számos funkcionalitás visszakerül a csomagba.

Hirdetés

Az Apple múlt hónap végi iPades sajtóeseményén sokak kellemes meglepetésére bemutatkozott a friss iWork is, az évek óta hanyagolt irodai programcsomag ráadásul a vállalat állítása szerint nulláról újra lett írva, plusz a megnövelt sebesség érdekében már alapvetően 64 bitesnek készült.

Hirdetés


Az efféle munka sejthetően rendkívül időigényes, így az időben való kiadás érdekében az alkalmazásokból kimaradt néhány a korábbi verziókban már elérhetővé vált funkcionalitás. A csalódott ügyfeleket megnyugtatandó az Apple most kijelentette, hogy ezek közül a legfontosabbak frissítések formájában már az elkövetkező 6 hónap során visszakerülnek a csomagba, addig is a felhasználók átmenetileg visszatérhetnek az iWork'09 használatára.


Az új iWork programcsomag további érdekessége, hogy az új Mac asztali vagy hordozható számítógépet beszerzők, továbbá az iWork'09-et a kiadása előtti 30 napban megvásároltak ingyen megkapják.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.