Hirdetés

Apple iCloud - már több mint 100 millió felhasználóval



|

Az Apple a következő évtizedben a felhőalapú tárhely-szolgáltatására alapozna.

Hirdetés

Az Apple ügyvezetője, Tim Cook, a Goldman Sachs Technology and Internet Conference nevű eseményen jelentette be a a cupertinói cég legújabb rekordját. Az iCloud felhasználóinak a száma meghaladta a 100 milliót.

 

Tim Cook alig három hete beszélt arról, hogy az iCloud már 85 millió felhasználót szerzett, 21 nappal később pedig már a 100 milliós határ átlépését jelentette be. Ez 17,6 százalékos növekedést jelent mindössze 21 nap alatt.

 

 

A tavaly októberben bemutatott iCloud az iOS 5 mobil operációs rendszerrel debütált, és felhőalapú adattárolást és szinkronizációt biztosít naptárakhoz, névjegyzékekhez, kedvencekhez és más alkalmazásokhoz. A felhasználók ezen felül a különböző médiafájljaikat és az iTunes-on keresztül letöltött fájljaikat is tárolhatják itt.

 

Az iClod az iPhone 4S, 4 és 3GS mellett az iPaddel és az iPad 2-vel, valamint az új iPod Touch modellekkel is használható. Tim Cook azt is elárulta, hogy az Apple a következő évtized stratégiájának jegyében alapelemként tekint az iCloudra, amely a jövőben még több eszközön elérhető lesz (például a közelgő Apple TV-n), és további szolgáltatásokat is kínál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.