Hirdetés

'Apple iCloud' Windows Azure alapokon?



|

Futótűzként terjed a pletyka, miszerint az Apple iCloud felhője az egyik legnagyobb konkurensének szoftverén alapszik.

Hirdetés

Az Infinite Apple blog írói egyik bejegyzésükben kezdték el pedzegetni azt, hogy a Apple a nemrégiben bemutatott, iOS 5-ben debütáló iCloud rendszere többek között a Microsoft által fejlesztett Azure-t, és az Amazon Cloud megoldását használja.

 

 

 

Egyszerű pingeléses módszerrel derült fény az "igazságra", melyet egyelőre nem szabad készpénznek venni, mivel ellentmondásos információkkal lehet találkozni a különböző forrásokban. Ha az állítás igaz is, alapvetően nincs okunk meglepődni, ugyanis az Applenek nincs saját infrastruktúrája és szoftvere egy ilyen rendszer üzemeltetéséhez, és egy ilyen kiépítése még egy ilyen méretű vállalatnak is komoly fejtöréseket okozhat.

 

Ennek ellenére kissé ironikus, hogy a "ősi ellenség" segítsége nélkül nem jöhetne létre - a minden bizonnyal hatalmas sikerek elé néző - iCloud.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.