Hirdetés

Apple iLife könyv magyarul



|

A magazinunkban bemutatott, minden Macen megtalálható programcsomag leírása már magyarul is elérhető

Hirdetés

Az iLife csomagot, az Apple digitális életstílus programját, minden mostanában vásárolt Macintosh tartalmazza. A legújabb iLife '06 programcsomag része a lényegesen felgyorsított iPhoto 6 program, új fényképalbum-, naptár- és üdvözlőkártya-stílusokkal, valamint a teljesen új Photocasting szolgáltatással; az iMovie HD 6 szoftver, melyet új mozgó sablonokkal bővítettek; az iDVD program legújabb, 6.0 verziója; továbbá az új GarageBand 3 program, mely már professzionális minőségű Podcast adások szerkesztésére is alkalmas. Ezeken túl, az iLife '06 csomagban debütál az Apple új, saját webszerkesztő szoftvere, az iWeb, ami meglepően egyszerűvé teszi fényképes webhelyek, blogok és Podcast adások szerkesztését és publikálását a .Mac szolgáltatással szorosan együttműködve. Az iLife legnépszerűbb programja az iTunes „zenetár”, mely nem csak Macintoshon, hanem PC-n is fut


Az iLife című könyv 2.940.- forintos áron beszerezhető az Apple viszonteladóknál.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.