Hirdetés

AR. Drone Magyar bajnokság az Arena Plázában



|

Ki ne szeretne egy jót játszani napjaink egyik legmenőbb, iOS eszközzel távvezérelhető helikopterével? Estleg bónuszként egy iPad-et is nyerni?

Hirdetés

Aki szeretne annak nincs más dolga, mint elmenni július 30-án, szombaton az Arena Plazába, és részt venni az egész napos AR.Drone Wi-Fi quadricopter oktatáson és bajnokságon, melynek fődíja egy Apple iPad. További értékes nyeremények várnak az oktatáson részt vevőkre és a versenyzőkre egyaránt, a fényképes pilótajogosítvány pedig, amit az oktatáson végzők megkapnak 10.000 forint kedvezményt jelent a StarKing Arena APR-ben!

 

 

Az oktatás 10:30-tól egész nap, folyamatosan zajlik. Aki pedig részt vesz rajta az a helyszínen megkaphatja fényképes pilótajogosítványát, amely az eseményt követő két hétben 10.000 forint egyszeri kedvezményre is jogosít iPad 2, iPod touch vagy AR.Drone vásárlása esetén a StarKing Arena Plaza APR üzletében. Sőt, a bajnokság után értékes nyereményeket sorsol ki a szervező StarKing:

- Egy AR.Drone quadricoptert

- Egy Parrot Party Bluetooth hangszórót

- És egy Parrot Minikit Slim Bluetooth autós kihangosítót.

 

Légicsaták az Arenában!

Akinek pedig már van AR.Drone-ja, és úgy érzi, készen áll a megmérettetésre, az benevezhet az Első Magyar AR.Drone Bajnokságra! A háromperces légicsaták kiterjesztett valóságban zajlanak, melyet az AR.FlyingAce alkalmazás hoz létre. Az ellenfelet virtuális rakétákkal lehet támadni repülés közben. A találatokat az app számlálja. Aki a legtöbb találatot éri el, legyőzi ellenfelét és továbbjut.

A megmérettetésre regisztrálni kell, majd letölteni az AR.FlyingAce appot, és természtesen saját AR.Drone quadricopterre is szükség lesz. A fődíj egy Apple iPad, a második helyezett jutalma pedig egy iPod touch. A bajnokság 15:30-kor kezdődik.

Figyelem! A versenyzők száma limitált, érdemes tehát minél hamarabb regisztrálni!

 

 

Mi is az az AR. Drone?

Amint egy korábbi cikkünkben már leírtuk, az AR. Drone egy négypropelleres Wi-Fi helikopter, amely iPhone-ról, iPadről vagy iPod touch-ról irányítható. Két beépített kamerája folyamatosan közvetíti a képet az Apple iOS eszközök kijelzőjére.

A repülést az érintőképernyővel és az iPhone, iPad vagy iPod touch forgatásával lehet vezérelni. Az AR.Drone autopilótát is tartalmaz, amely a gép mozgásérzékelője, utrahangos magasságmérője és a hasára szerelt, lefelé néző kamerája alapján rendkívül precízen működik. Segít a fel- és leszállásban, valamint az AR.Drone stabilizálásában, így a vezérlés könnyen elsajátítható. Az AR.Drone kétféle cserélhető burkolata kültéri és beltéri repülésre egyaránt alkalmassá teszi a gépet.

Az alábbi videón például egy vizividámpark légterét vonja ellenőrzése alá a kicsiny légijármű:

 

Akit tehát érdekel az AR. Drone technológiája, és a vezérlése, vagy egyszerűen csak egy jót szeretne szórakozni a légtérben röpködő masinákon, az ne feledje: Július 30. szombat, Arena Pláza!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.