Hirdetés

Arany színű adatkábel az iPhone 5S-hez



|

A Juicies a Kickstarteren indított egy érdekes projektet.

Hirdetés

Az arany színű iPhone 5S-szel úgy tűnik, tényleg új őrület indul a tech szektorban. Több gyártó is hasonló árnyalatban dob majd okostelefont a piacra, és érkeznek az első kiegészítők is, amelyek színben passzolnak az almás készülékhez. Aki aranyban választja az új iPhone-t, az valószínűleg örülne, ha az adatkábele is ugyanolyan színű lenne. Sajnos az Apple-től ilyet nem kap senki, de a Juiciestől igen. 

Hirdetés

A Juicies a Kickstarteren kezdett egy projektbe, amelynek keretében csúcsminőségű, alumíniummal megerősített kábeleket készítenének okostelefonokhoz és tabletekhez. Ezek az extra bevonatoknak hála nagyon minőségi érzetet keltenek a felhasználókban, ráadásul nem is gubancolódnak össze. A Juicies+ kábel arany színben is elérhető lesz, és Apple-féle változat is kérhető. 

A szeptember 2-án indult projekt már most 110 000 dollár fölött jár, és még a felénél sem tart időben. Aki már most szeretne foglalni egyet magának az új, csúcskategóriás adatkábelekből, annak 18 vagy 20 dollárt kell adnia, de 65-ért egyenesen négy kábel is jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.