Hirdetés

Az amerikaiaknak iPhone kell



|

Az Apple piaci részesedése már az iPhone 5S debütálása előtt is nőtt.

Hirdetés

A comScore legutóbbi elemzése az Amerikai Egyesült Államok okostelefonos piacát vizsgálta. A statisztikák szerint augusztusban a kategória 40,7 százalékát birtokolta az Apple, ami 1,5 százalékos előrelépést jelentett a májusi 39,2-höz képest. 

Hirdetés

A növekedés azért számít meglepőnek, mert abban az időszakban ment végbe, amikor az Apple semmit sem mutatott be, és még igen sokat kellett várni az azóta már elérhető iPhone 5S-re és iPhone 5C-re. Mivel egy ideje már mindkét új almás telefon a piacon van, a következő hónapokban további erősödésre számíthat az Apple Amerikában. 

A második helyre augusztusban egyébként a Samsung futott be a maga 24,3 százalékával, ami 1,3-mal több, mint korábban. Az LG részesedése változatlan maradt, de az HTC és a Motorola egyaránt rontott, 1,3 és 0,9 százalékkal. 

Meglepő, de összesítésben az iOS javított (40,7 százalékra), míg az Android rontott 0,8 százalékkal (51,6-ra) a legutóbbi negyedév alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.