Hirdetés

Az Apple a játékok piacán?



|

Az Apple tevékenységi körének kibővítésért folyamodott, ami ismét találgatásokra ad okot.

Hirdetés

apple_gaming1.png
Az Apple a játékosok piaca felé kacsintgatna? Nehezen hihetőnek tűnik? Pedig mostanában folyamodott a cég tevékenységi körének ebbe az irányba történő bővítéséért. A kiszivárogtató forrás szerint a február ötödikére keltezett módosítási kérvényt még nem nyújtották be az illetékes hatósághoz. A szövegezés bizonyosan a találgatások széles skáláját indítja majd be.

 

"Játékszerek, játékok, mégpedig hordozható (Az eredeti szövegben a "hand-held" kifejezés olvasható, tehát a "hordozhatóság" a kézben tartható méretű eszközökre vonatkozik) egységek elektronikus játékokhoz, hordozható egységek videójátékokhoz; önálló videójáték gépek; elektronikus játékok melyek nem televízióhoz kapcsolhatóak; LCD játékgépek; elektronikus oktatójáték gépek; játékszerek, mégpedig elemmel működtetett számítógépes játékok."

 

Mire készül az Apple? Találgatások>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.