Hirdetés

Az Apple a legcsodálatosabb vállalat



|

Hetedszer is az Apple lett a Fortune legjobban csodált cégekről készült listájának nyertese.

Hirdetés

A Fortune minden évben összeállítja a legjobban csodált vállalatok listáját. A lista győztese ebben az évben is - immáron hetedszer - az Apple lett. A cupertinói cég idén az Amazont, a Google-t, a Berkshire Hathawayt és a Starbucksot előzte meg. 

Hirdetés

A sorrendet úgy határozták meg, hogy felméréseket végeztek az üzleti szektor ügyvezetői, igazgatói és az iparág elemzői között. A cégek innováció, HR-menedzsment és közösségi felelősség területén lettek osztályozva, a legmagasabb, 7,94-es pontszámot pedig a Apple érte el, ezzel a legcsodálatosabb céggé előlépve idén is. 

Az Apple kilenc kategóriából hétben lett az első: a közösségi felelősség területén az ötödik helyet, a világszintű versenyképesség tekintetében a másodikat osztották neki. A világ legértékesebb márkáját jelenleg is nagy hírverés övezi: mindenki a következő nagy terméküket várja, ami forradalmat hoz. Ez talán az iWatch lesz, de állítólag a tévék, autók és orvosi felszerelések iránt is érdeklődik az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.