Hirdetés

Az Apple már nem kedveli a Nestet



|

Phil Schiller többé nem követi a termosztátgyártót a Twitteren.

Hirdetés

A Nest és az Apple korábban egész szoros kapcsolatban álltak: a Nest intelligens termosztátja (a gyártó első terméke) elsőként az Apple Store-ban volt anno kapható, de a második szériát is árulta az Apple. Most ez a jó viszony könnyen lehet, hogy megromlik, miután a Google nemrég felvásárolta a Nestet. 

Hirdetés

Phil Schiller, az Apple marketingágazatának az alelnöke többé már nem követi a Twitteren a Nestet és Tony Fadellt sem. Nagy valószínűséggel mindez a cég eladása miatt van, elvégre a 3,2 milliárd dolláros tranzakció az összes intelligens otthoni eszközt a Google és az Android kezébe adja. 

Tony Fadellt egyébként az iPodon végzett munkásságáról ismerhetjük - a Nestnél nincs hiány a további Apple-alkalmazottakban sem, így most a Google-höz került az almás cég egykori mérnöke, Matt Rogers, az iPod szoftveres igazgatója, Bryan James és a szabadalmakkal kapcsolatos főtanácsadó, ifj. Chip Lutton. A Google korábban mindenesetre független működést emlegetett, hasonlóan, mint a YouTube-nál vagy a Motorolánál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.