Hirdetés

Az Apple megint pert vesztett



|

Hollandiában is elutasították az Apple keresetét a Samsung ellen

Hirdetés

Pár napja jött a hír, miszerint az Apple 100 millió dollárt bukott a HTC elleni pereskedésük során. Valószínűleg még egy vállrándítást sem ért ez meg Tim Cooknak, aki tegnap jelentette be az Apple rekordnyereségét, amivel a világ legértékesebb vállalatává nőtte ki magát .

 

Persze ez nem jelent semmit, mivel ennek ellenére továbbra sem változott a nemes cél, melynek tárgya az Android, és minden azzal szerelt eszköz végleges elpusztítása. Ez apró lépésekben szeretné az vállalat teljesíteni, melynek egyik állomása a Hollandia, ahol a Samsung Galaxy Tab-ot támadják nagy erőkkel. Most is iPad, illetve a 10.1-es Galaxy Tab közötti kinézet béli egyezéseket vetették fel sérelmükként. Nem meglepő, hogy erre az igen gyenge lábakon álló vádra legyintett a bíróság, mondván nem sért semmilyen szabályt a Samsung terméke.

Kíváncsiak vagyunk, meddig fog még elmenni az Apple a "patent trolling" hadműveletük keretei között, de véleményünk szerint jó pár fejezet hátra van még a történetből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.