Hirdetés

Az Apple nagyon bízik Kínában



|

Tim Cook rendkívül optimista a China Mobile-lal kapcsolatban.

Hirdetés

Tim Cook, az Apple ügyvezetője saját elmondása szerint rendkívül optimista a cupertinói vállalat és a China Mobile együttműködésével kapcsolatban. A jövőre vonatkozóan szorosabb együttműködésre tett utalást a világ legnagyobb mobilszolgáltatóját illetően. 

Hirdetés

Cook számos helyen dicsérte az új kapcsolatot, többek között a The Wall Street Journalnek adott interjújában és a CNBC tévéműsorában is. Miután a múlt hónapban végre sikeresen megállapodott az Apple és a China Mobile az új iPhone-ok kínai forgalmazásáról, most péntektől 760 millió potencionális ügyféllel bővül az almás cég vásárlóköre. 

A Gene Munster becslései szerint a China Mobile önmagában 17 millió eladást jelenthet az Apple számára 2014-ben. Ezt a feltevést nagyban erősíti Xi Guohua (a China Mobile elnöke) megjegyzése, amely szerint az előfizetőik már most több millió iPhone-t rendeltek. A pletykák szerint a Foxconn a pénteki startra 1,4 millió készüléket szállított a telekomcégnek. Apple telefont egyébként más szolgáltató is kínál már Kínában, de közel sem ekkora előfizetői táborral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.