Hirdetés

Az asztali gépek között is a legnépszerűbb lett az Apple



|

A Parks Associates szerint már nem a Dell a legkeresettebb asztali márka.

Hirdetés

Az ünnepi szezonban eddig a Dell volt a legnépszerűbb márka, amikor az asztali számítógépekről volt szó. Ez idén megváltozott, állítja a Parks Associates a legújabb piackutatásában. Az elemzők szerint idén már az Apple az a márka, amelyet a leginkább akar mindenki a fa alatt látni. 

Hirdetés

A cég felméréseiben 2011-ben a harmadik, 2012-ben a második helyet gyűjtötte be az Apple, most viszont minden riválisát megelőzte a népszerűségi skálán. Érdekes módon az almás cég a közvéleménykutatás szerint még a médiaeszközök szektorában is tarol, az Apple TV ugyanis kedveltebb a Roku TV-nél. 

Ami az Apple asztali gépeit illeti: az iMac idén szeptemberben frissült, és egy ideje már az Intel Haswell processzoraival és gyorsabb, PCI-Express-alapú flash meghajtóval is létezik. Asztali fronton az Apple kínál még egy "olcsó" Mac Minit, illetve a csúcskategóriás, lenyűgözően magas vételárral rendelkező Mac Pro csodát. Ez utóbbi állítólag már december 16-tól kapható is lesz, hazánkban egymillió forint környékén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.