Hirdetés

Az egészségügy csalódott az Apple Watch-ban



|

A jövőbeli Apple órákra jóval több szenzor kerülhet, mint az első modellre.

Hirdetés

Ahogyan az okostelefonok és a tabletek esetén, a felhasználókat az Apple az okosórák terén is megosztja - van aki szerint az Apple Watch forradalmi, mások szerint semmi különlegeset nem tud a mobilfizetésen kívül. A szakértők mindenesetre többségében azt mondják, hogy az almás eszköz újraértelmezi az okosóra fogalmát. Az egészségügyi szektor szereplői már nem ennyire optimisták, ugyanis a sok hónapos hírverés után meglehetősen kiábrándítónak tartják, amire egészségügyi és fitneszes szempontból az eszköz képes. 

Hirdetés

A Reuters úgy tudja, hogy az Apple a jövőbeli modellekre jóval több szenzort tesz, és több egészségügyi funkciót is. A pletykákban több mint tíz szenzort, glükózszint-mérést és alváskövetést, hidratálási figyelést is ígértek. Ezek helyett mindössze gyorsulásmérő, pulzusmérő és a kapcsolt iPhone GPS és Wi-Fi modulja az, ami ilyen téren dolgozik a készülékben. 

Az Apple Watch ennek ellenére hatalmas siker lehet, ugyanis szélesen variálható választékban kínál remek minőséget, mély iPhone-támogatást, Apple Pay-kompatibilitást, egyedi beviteli funkciókat és például koronagombot. A 2015 elején, 349 dollártól elérhető váló órának az elemzők is nagy sikert jósolnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.