Hirdetés

Az Intel miatt késik a MacBook Air utódja



|

A Broadwell hiányában nem jön a 12 hüvelykes MacBook sem.

Hirdetés

Egy ideje már világos, hogy a nagyobb gyártók azért nem mutatnak be igazán új gépeket, mert az Intel egyre többet késik a Broadwell processzoraival. Az Apple is ezért halogatja az igazán új laptopjait, és úgy tudni, hogy a sokat pletykált 12 hüvelykes MacBook, ami leváltaná a jelenlegi MacBook Airt, szintén emiatt csúszik

Hirdetés

Jelenleg úgy néz ki, hogy az új MacBookba kerülő 14 nm-es Broadwell lapka csak jövő februárban jelenhet meg, így valószínűleg az új MacBook is legkorábban akkorra tehető. Az eredetileg idén kora őszre ígért gép Retina kijelzővel érkezhet, mechanikus gombok nélküli érintőpadot és teljesen passzív hűtést kaphat, illetve egy még laposabb házat. 

Az Intel Apple-nek szánt Broadwell lapkái állítólag 2015 elejéig nem jutnak el az almás céghez, így egy darabig még biztosan nem látunk forradalmian új Apple gépet. A retinás MacBook Pro laptopra és az iMacre szabott chipekre ráadásul 2015 közepéig kell majd várni. 

 

Fotó: Cult of Mac

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.