Hirdetés

Az iPad Air lett 2014 legjobb táblagépe



|

A GSMA az MWC-n ítélte oda az év táblagépe díját az iPad Air tabletnek.

Hirdetés

Sokan már így is a világ legjobb táblagépének tartották az Apple iPad Air tabletet, most azonban a GSM Association a Mobile World Congress alkalmából odaítélte ezt a díjat a karcsú, almás gépnek. Bár az Apple nem volt jelen az MWC-n, a számos szoftveres és hardveres kiegészítő, valamint a díj által még így is jókora figyelmet kapott. 

Hirdetés

A díj odaítélői szerint az iPad Air a legjobb teljesítményt nyújtja a kategóriájában, miközben vonzó külsővel egy olyan környezetet kínál, amiben a platformon a legoptimizáltabb appokat kapjuk kézhez. A légies kialakítás mellett a dizájnt és a Retina kijelzőt is dicsérték, illetve az energiatakarékos A7 lapkát, aminek hála 10 órás üzemidőre lehet számítani. 

A GSMA további díjazásai alapján 2014-ben a legjobb okostelefon díja az HTC One-nak jár, a legjobb mobilos appnak pedig a CityMapper bizonyult. A leginnovatívabb gyártó címet az LG-nek ítélték. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.