Hirdetés

Az iPad Airt sem könnyű javítani



|

Az iFixit szerint azért a Microsoft Surface 2-t nem múlja alul az almás tábla.

Hirdetés

A legtöbb országban, köztük hazánkban is, már november 1-jén elstartolt az Apple legújabb táblagépe, az iPad Air. Ennek alkalmából az iFixit darabokra szedte. A szakértők szerint összességében nem valami könnyű javítani az iPad Airt, ami 2 pontot kapott a 10-ből a javíthatósági skálán. 

Hirdetés

A legnagyobb problémát az jelenti, hogy hasonlóan a korábbi iPadekhez, az előlapi panel itt is ragasztva van, így az üveglap könnyen eltörhető a tablet megbontásakor. Az iFixit szerint egyébként az iPadek esetében ennél a modellnél volt eddig a legnehezebb kiszabadítani az akkumulátort. 

Az alkatrészeket vizsgálva kiderült, hogy a kijelző az LG Displaytől származik, az A7-es processzor pedig nem teljesen ugyanolyan, mint az iPhone 5S-ben. Az SDRAM az Elpidától van, míg a flash lapkák a Toshibától. 

Az iPad Airnek bár nem sikerült a javíthatóságot tekintve negatív irányban felülmúlnia a Microsoft Surface 2-t, de azért még így sem túlságosan ajánlott szétszedni otthon. 

 

Fotó: iFixit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.