Hirdetés

Az iPaddel vagyunk a legelégedettebbek



|

A J.D. Power amerikaiakat vizsgáló elemzése szerint az iPadet szeretjük a legjobban.

Hirdetés

A J.D. Power legutóbbi elemzése azt vizsgálta, hogy melyik táblagéppel a legelégedettebbek a felhasználók. Az amerikaiakat érintő felmérés alapján azt sikerült megállapítaniuk, hogy a legkedveltebb az Apple iPad táblája, amely ötből öt pontot szerzett a vizsgán (a Power Circle értékelésein). Ez volt az egyetlen ilyen eredményre képes tablet, a Samsung, az ASUS és az Amazon gépei mindössze 3 pontot (kört) gyűjtöttek. 

Hirdetés

Kiderült az is, hogy az idő múlásával a fogyasztók egyre árérzékenyebbek, így márka vagy szolgáltatások helyett elsősorban az árcédulát figyelik vásárláskor. 25 százalék kifejezetten ez alapján dönt egy modell mellett. Bár két év alatt a tabletek átlagára 390 dollárról 337-re csökkent, a változást az elégedettségi skála is megsínylette, 853-ról 835-re csökkenve a lehetséges 1000 pontból. 

Az összkép érdekessége, hogy bár az Apple iPad tábláival vagyunk a legelégedettebbek a piacon, az almás eszköz továbbra is elveszíti a versenyt, ha a vételárról van szó. 

 

Fotó: Gizmodo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.