Hirdetés

Az iPadekre nem jön az iOS 7



|

Legalábbis nem akkor, mint az iPhone-okra: úgy néz ki, tabletre később lesz.

Hirdetés

Az Apple az idei WWDC-n mutatta be az iOS 7-et, amely kétség kívül a legnagyobb fordulatot jelenti a cég mobilos rendszerének a történetében. Hivatalosan csak annyit tudni, hogy valamikor idén ősszel válik elérhetővé az új rendszer, de a legtöbben arra számítanak, hogy az új iPhone-ok bemutatója után már elérhető lesz az iOS 7. 

Hirdetés

Ez szeptember 10-én várható a hírek alapján, de úgy néz ki, hogy az iPadeknél kicsit türelmesebbnek kell lenni. Ugyan egy ideje már támogatja a rendszer bétája az iPadeket, állítólag csak egy hónappal később érkezik meg a tabletekre szánt iOS 7, mint az iPhone-okra optimizált változat. 

A csúszás hátterében az állhat, hogy egyelőre túl sok a hiba a tabletes kiadásban. Ezt a fejlesztők is meg tudták erősíteni, ugyanis a rendszer stabilitása jelenleg nem megfelelő az iPadeken. Az almás tabletekre ennek megfelelően tehát legrosszabb esetben csak október közepe felé érkezhet meg az iOS 7. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.