Hirdetés

Az iWatch is szeptemberben érkezhet



|

Elemzők szerint az Apple okosórája az iPhone 6-tal egyszerre jelenhet meg.

Hirdetés

A Cantor Fitzgerald elemzője, Brian White az idei Computexen olyan cégekkel találkozott, amelyek az iWatch alkatrészeinek a gyártásáért felelnek. Állítólag az alkatrészek termelése még ebben a hónapban megindul, és fokozódó, gyors tempóban folytatódik a nyáron. White meglátása szerint az Apple szokásai arra utalnak a jelen helyzetben, hogy az iWatch már szeptemberben, az iPhone 6-tal egyszerre megérkezik. 

Hirdetés

White egyetért a többi elemzővel abban, hogy több árkategóriában is piacra dobják az iWatchot azért, hogy kellően versenyképes, de közben prémium is legyen. A legtöbb forrás egyébként őszre teszi a bemutatót, akárcsak az iPhone 6 esetében. 

Az iWatch a jelenlegi információk szerint 1,3 és 1,5 hüvelykes verzióban érkezhet meg, biometrikus érzékelőkkel, vezeték nélküli töltéssel és az iOS 8 Health appjával.

Brian White korábbi jelentése szerint egyébként a 4,7 hüvelykes iPhone 6 és az iWatch mellett az 5,5 hüvelykes Apple tepsifon is szeptemberben jelenik meg. Ezt megtámogatva az új iPadekkel és egy hibrid vagy új külsejű MacBook Airrel az almás cég talán behozná a WWDC-s lemaradását a bejelentések terén, és még "az elmúlt 25 év legnagyobb durranásához" is közelebb kerülne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.