Hirdetés

Az Űrodüsszeia szuperszámítógépe egy iPhone-nal működik? (videó)



|

Nem maradhat kiadós felhajtás nélkül az iPhone 4Gs bevezetése, máris érkezik az első dokkoló. Viszont így akár az Űrodüsszeia híres számítógépét is életre kelthetjük.

Hirdetés

Talán még sokaknak ismerős lehet a HAL 9000-es szuperszámítógép kellemesen ijesztő külleme, az Iris 9000 nevet viselő iPhone 4Gs dokkoló teljes egészében ezt a világot hozza vissza. A hangulatos retró design mellett azonban ez a készülék még arra is jó, hogy az iPhone 4Gs nemrég bemutatott Siri nevű új szolgáltatását (amely gyakorlatilag egy hangparancsokkal vezérelhető asszisztens) tökéletesen kezelje. Természetesen távirányítót is kapunk hozzá, így akár 15 méteres távolságból is aktiválhatjuk az Iris 9000-et, amely az emlékezetes HAL 9000-es villogó piros fényével és robotikus női hangon válaszol parancsainkra.

Emellett diktafonként, kihangosítóként funkcionál (hangparancsos híváskezdeményezés adott), tökéletes geek játékszer, amelyet - nem túl meglepő módon - a Thinkgeek csapata tervezett meg. Azt viszont nem árt leszögezni, hogy csak a legújabb iPhone készülékkel kompatibilis az Űrodüsszeia szuperszámítógépének asztali változata, ezért komolyabb befektetést kíván, ha erre a játékszerre vágyunk (maga a készülék 60 dollár egyébként).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.