Hirdetés

Bajban a 2011 eleji MacBook Pro gépek tulajdonosai?



|

Úgy tűnik nem bírják a kiképzést a dedikált grafikus vezérlők.

Hirdetés

Az AppleInsider beszámolója alapján látszólag egyre gyorsabban nő az elhalálozó MacBook Pro laptopok száma, specifikus a 2011 eleji modellekkel van baj. Egyes tulajdonosok állítása szerint időnként még komolyabb terhelés sem kell a megjelenítő képének zajos, csíkos vagy egyéb módon hibás megjelenéséhez, másoknál teljesen kikapcsol a grafikus megjelenítés.

Hirdetés


Sajnos az Apple hivatalos tájékoztatást nem adott a témában, azonban a tünetek egyértelműen a noteszgépek különálló AMD Radeon grafikus lapkájára mutatnak: úgy tűnik túlmelegedik a GPU és / vagy a dedikált grafikus memória.


A helyzetet a laptopok hűtőrendszerének kitakarításával idejekorán talán még kezelni lehet, így megfelelő ismeretek hiányában a problémákat tapasztalóknak érdemes minél előbb keresniük egy hozzáértő szerelőt, már persze ha nincs kéznél egy még érvényben lévő, kiterjesztett AppleCare garancia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.