Hirdetés

Bárki tesztelheti a Mac OS X 10.9.3 bétáját



|

Egyelőre nem tudni, hogy a jövőben az összes előzetes kiadás kipróbálható lesz-e.

Hirdetés

A Mac OS X operációs rendszer előzetes béta kiadásai eddig kizárólag a regisztrált fejlesztők számára voltak elérhetőek (a szükséges regisztráció évi 99 dollárba kerül), azonban az Apple most mindenkit alaposan meglepve bármely támogatott számítógéppel és Apple ID-vel rendelkező személy számára ingyen letölthetővé tette a 10.9.3-as verzió legújabb bétáját.

Hirdetés


Természetesen előzetes kiadásról van szó, így az érdeklődők csak és kizárólag a saját felelősségére telepíthetik a béta változatot. Az OS X Beta Seed Program segítségével az Apple az eddiginél szélesebb körben tesztelheti a kiadás előtt álló frissítéseket, a kezdeményezés előnye egyértelmű a vállalat számára.


Sajnos az Apple egyelőre nem nyújtott részletes tájékoztatást az újítással kapcsolatban, így például nem tudni, hogy a mobil eszközein futó iOS esetében is lehetőség lesz-e a legújabb béták használatára, vagy éppen mennyire lesz rendszeres az OS X bétáinak széles publikum számára való elérhetővé tétele. Egyelőre az sem tűnik elképzelhetetlennek, hogy nem született döntés a kérdésekben, ezek meghozatalát nem volna ésszerűtlen a mostani bétázás fogadtatásához és sikeréhez is kötni.


(Forrás: Ars Technika)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.