Hirdetés

Behance, Mentio - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Böngéssz a legkreatívabbak munkái közt és rendezd „vágyaidat” egy átlátható listába.

Hirdetés

A múlt héten néhány elemző azt saccolta, hogy minden eddiginél több iPadet vittünk haza az előző pénzügyi negyedév időtartama alatt, és mint az most kiderült, számításaik nem voltak tévesek. Akkor átlagosan 25 millióra tippeltek, de az Apple Q1 2014-es pénzügyi jelentése szerint még ennél is több, nagyjából 26 millió új iPad-tulajdonos van most a világban. Hiába, a Black Friday és a karácsonyi leárazások ajánlatainak nehéz ellenállni. Az eszközben rejlő valódi potenciált csak appekkel lehet kiaknázni, mi pedig ismét összegyűjtöttünk ötöt, amik kiemelkednek a többi közelmúltban megjelent alkalmazás közül.

Hirdetés

Behance - Univerzális - ingyenes

A Behance, mint szolgáltatás már régóta a kreatív elmék kedvence. Többmillió projekt között lehet böngészni, csodálkozni mások munkáiban, megnézni, hogy a „nagyok” mit tartanak figyelemreméltónak. Ez a művészek közösségi hálózata, egy olyan csatorna, ahol bárki könnyen megismertetheti magát más, hasonló érdeklődésű személyekkel, inspirációt gyűjthet és feltöltheti saját munkáit, mostantól akár közvetlenül iOS-es eszközökről is.

 

Evomail+ - Univerzális - ingyenes

„Az email nem romlott el, csak nem tud lépést tartani az internet változásaival. Mi segítünk ezen.” - olvasható az Evomail+ leírásában. Már az alkalmazás korábbi változatai is rengeteg elismerést kaptak, egyszerűsége, átláthatósága, könnyű kezelhetősége (a gesztusok testreszabhatóak), egyedi fukciói és nem utolsó sorban az iOS 7-hez illeszkedő dizájnja miatt sokaknál kiváltotta az iOS beépített levelezőkliensét (aminek azért kétségtelenül megvannak a maga hibái). A program jelenleg a Gmailt, a Yahoo-t, az iCloudot és az IMAP-et használó felhasználói fiókokat támogatja, de később továbbiak támogatását is beépítik majd.

Mentio - iPhone, iPod touch - 0,89 euró

Olyan app is jött, aminek nem nagyon van közvetlen vetélytársa a platformon. A Mentio lényege, hogy a barátaink által ajánlott zenéket, filmeket, alkalmazásokat egy átlátható listában gyűjtsük össze. Igaz, a legtöbbeknek egy szimpla jegyzet is megteszi, de mivel a Mentióból közvetlenül elérhetjük az iTunes Store-t, érdemes megfontolni a letöltését.

 

Staccal 2 - iPhone, iPod touch - 0,89 euró

Egy sok eseményt tartalmazó naptár átrendezésénél annál jobb, minél nagyobb kijelzőn látjuk a bejegyzéseket. Az iOS-es naptár alkalmazások többsége inkább az események megtekintésére, minimális szinten átrendezésére szolgál, de a Staccal 2 zoomolható, vízszintesen görgethető kezelőfelülete kényelmessé teszi a módosítgatást is. Emlékeztetőket szintén tud kezelni (ez az iOS-en ugye külön appel van megoldva). Működése az alábbi videón látható, bár ebből és az app leírásából sem derül ki, hogy iCloud vagy Google naptárunkat szinkronizálhatjuk-e vele. A kezelőfelület színe viszont változtatható, ha valakinek ez segít a döntésben.

Totals - iPhone, iPod touch - 1,79 euró

Mai ajánlónkat egy tökéletesnek tűnő számológép appel zárjuk, ami amellett, hogy bármilyen egyenletet képes kiszámolni (egyszerűektől a bonyolultabbakig), beépített konvertálóval is rendelkezik. Válthatunk az egyszerű, a tudományos és a programozói nézetek között, trigonometrikus, exponenciális, logaritmikus és más, hasonlóan érdekes nevű egyenletek megoldását is pillanatok alatt kideríthetjük. Később további elrendezéseket is beépítenek, akinek minden nap matekoznia kell, feltétlenül töltse le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.