Hirdetés

Békét köthet az Apple a Bitcoinnal



|

Az App Store szabályzata megengedőbb lett a digitális valutákkal.

Hirdetés

Az Apple úgy tűnik, hogy már nem akarja mindenáron eltakarítani az App Store-ból a digitális valutákat, és így a Bitcoint. Az App Store szabályzata nemrég frissült, és azt írja, hogy az appok megkönnyíthetik az elfogadott digitális valuták átküldését. 

Hirdetés

Mindez nagy váltást jelent az Apple politikájában, ugyanis az elmúlt hónapokban módszeresen irtották ki az áruházukból a bitcoinos appokat. A népszerű Blockchain például februárban indoklás nélkül lett törölve. Az effajta "wallet" appok egyébként abban nyújtanak segítséget, hogy tároljuk a digitális pénzünket, és fizessünk vele, ahol lehet. 

Az Apple mostantól a szabályzatában elfogadja a jóváhagyott digitális valutákat, amennyiben azok együttműködnek a helyi törvényekkel. Azt persze nem lehet tudni, hogy az Apple számára mik a jóváhagyott digitális pénznemek, de a Bitcoin rajongóinak a változás mindenképp jó hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.