Hirdetés

Bélyeget csinálnak Steve Jobsról



|

Az amerikai posta Steve Jobsról is készít gyűjtői bélyegsorozatot.

Hirdetés

Az amerikai posta (United States Postal Service) a jövő évre számos érdekes, gyűjtői bélyeget tervez kiadni a következő sorozata keretében. Ennek jegyében Steve Jobsról is megemlékeznek, tudta meg a The Washington Post. Az Apple korábbi ügyvezetőjéről egyelőre még tervezik a bélyeget, és az csak valamikor 2015-ben válhat elérhetővé. 

Hirdetés

A 2011-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt legendás Steve Jobsról már sokan megemlékeztek, többek között a Grammy Merit és a Disney Legends díjakat is felajánlották a tiszteletére. Tagjává választották a Bay Area Business hírességek csarnokának, épületet neveztek el róla a Pixarnál, filmeket készítenek az életéről, és még sorolhatnánk. 

Ha valaki egyéb ritkaságra is kíváncsi Steve Jobsszal kapcsolatban, akkor mindenképp érdemes megtekintenie ezt a videót. Egy olyan, korábban soha ki nem adott anyagról van szó, amelyben 1984-ben Jobs bemutatja a Macintosht. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.