Hirdetés

Betiltatták az Apple termékeit Németországban?



|

Érdekes bírósági döntés született, azt még egyelőre nem tudni, hogy ez milyen hatással lesz az Apple termékeinek forgalmazására.

Hirdetés

A Motorola nyert pert az Apple-el szemben egy német bíróságon, amiért két wireless technológiával kapcsolatos szabadalmuk sérült az iPhone és iPad készülékekben - az ítélet értelmében 250 ezer eurós büntetés terhelné az almás céget, ha tovább árulja az iPadet és az iPhone-t Németországban. Eddig a két fél között tárgyalás sem volt ebben a témában, az Apple ráadásul nem jelent meg a bíróságon, ilyen esetekben szokás a felperes javára dönteni.

Pont ezért nincs nagyon megijedve az alperes, álláspontjuk szerint ezt az ítéletet nem kell úgy felfogni, hogy véget ér az Apple termékek forgalmazása, mivel a tiltás nem jogerős, most jön csak a fellebbezés, ez az állomás egy teljesen normális állapot az ilyen szabadalmi perek esetében. Azt ugyanakkor még nem közölték, hogy mi lesz a következő jogi lépésük.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.