Hirdetés

Bivalyerős lett az iPhone 5S



|

Az iPhone 5S majdnem legyőzi a 2010-es Mac minit.

Hirdetés

Egy ideje már szeretnek az okostelefonok gyártói azzal példálózni, hogy a kis mobil kütyük annyi mindent tudnak, mint egy asztali gép. Azt eddig nem igazán állíthatták, hogy olyan erősek is, de most úgy tűnik, ez végleg megváltozik. Az Apple legújabb okostelefonja, az iPhone 5S olyan teljesítményre képes, amely igazolja a véleményeket: a tenyerünkbe költözik a PC-nk. 

Hirdetés

A Macs Future úgy döntött, kipróbálja, az iMovie-ban mennyivel jobb egy iPhone 5S mint egy iPhone 5. A feladat ugyanannak a projektnek az importálása volt, majd filmmé renderelése. Természetesen a győztes az iPhone 5S lett, nagyjából fele annyi időre volt szüksége, mint az egy évvel korábbi társának. 

Míg az iPhone 5 a Geekbench-en 1269 pontot ért el, addig az iPhone 5S 2552-t zsebelt be. Ez akkor lesz igazán érdekes, amikor összehasonlítjuk egy asztali géppel. A Macs Future a 2010. év eleji Mac minit hozta példának, ami 2572 pontot ért el a Geekbench-en. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.