Hirdetés

Blackberry helyett iPhone az amerikai légierőnél



|

Az USAF nem kíván malmozni, amíg tönkremegy vagy talpra áll a kanadai gyártó.

Hirdetés

A Blackberry szénájának állása momentán nehezen ítélhető meg, hiszen a jelentős leépítések és átszervezések, továbbá az igazgatóváltás után csak az elkövetkező hónapokban fog körvonalazódni a sorsa. A Defense News beszámolója alapján az amerikai légierő nem kívánja megvárni elvérzést vagy zöld ágra vergődést, inkább megkezdi az átállást az Apple iPhone készülékekre.
 

Hirdetés


Az USAF bejelentése alapján az elkövetkező hónapokban a légierő „céges” mobilokkal is felvértezett tisztjei közül 5000 fő fog almás mobilt kapni, idővel a komplett állomány átáll majd az Apple iPhone használatára. Nem tudni, hogy az amerikai légierő pontosan melyik modellt vezeti be, azonban az ujjlenyomat-olvasós jelenlegi csúcskészülék mindenképp megfontolandó választásnak tűnik.


„Az üzemeltetési költségek alacsonyan tartása, továbbá a hálózati erőforrások kímélése érdekében a felhasználók iOS eszközre való sikeres átállása után a Blackberry készülékek raktárra kerülnek” – közölte a sajtóval Kevin Wooton dandártábornok, az Air Force Space Command kommunikációs vezetője.


(Forrás: ÜberGizmo, Defense News)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.