Hirdetés

Boltjaiban tart informatika órákat az Apple



|

A vállalat is szeretné rávenni a fiatalakat a programozásra.

Hirdetés

Az előrejelzések szerint többek közt az Egyesült Államokban is hamarosan programozóhiány fog fellépni, éppen ezért a Code.org nonprofit alapítvány szeretné a lehető legtöbb fiatal érdeklődését felkelteni a kódolás iránt. Az ügyet már multicégek is támogatják, amelynek köszönhetően az utóbbi hónapokban nagyot nőtt a diákok és iskolák elérésének hatékonysága.

Hirdetés


Az alapítvány legújabb „Hour of Code” akciója keretében többek közt a Facebook, Microsoft és Google és Apple is próbálja rávenni a programozással való ismerkedésre a fiatalokat, ráadásul a cupertinói vállalat holnap – 2013. december 11-én, délután 5 órától – az összes boltjában tartani fog számukra egy témával való ismerkedésre szánt órát.


Sejthetően a részvétel előzetes regisztrációhoz lett kötve, amelyet az alapítvány weboldalán lehet megtenni.


(Forrás: MacRumors)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.