Hirdetés

Búcsúzik az iPod classic



|

Az Apple első generációs zenelejátszója végleg leteszi a lantot.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy az Apple az egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Amikor bevezetnek egy új technológiát, egy régit azonnal el is tüntetnek a kínálatról. Most, hogy egyszerre 3 dolgot is bejelentettek, egyértelmű volt, hogy valaminek mennie kell.

Hirdetés

Az idei év áldozata az iPod classic, amely 2001-ben mutatkozott be, és jó néhány évig abszolút dominálta a hordozható zenelejátszók piacát az egyesült államokban. Az Apple most, 13 év szolgálat után érezte úgy, hogy nyugdíjba küldi a régi klasszikust, akinek helyét már néhány évvel ezelőtt gyakorlatilag átvették az újak.

Az iPod classic-ot olyan szériák követték, mint a feleakkora iPod nano, az alig néhány centis iPod shuffle vagy az érintőkijelzős iPod touch, ezek továbbra is elérhetőek az Apple Store-ban. A classic által bevezetett tárcsa és az általa kiadott klikkelő hang egy életre beleégett mindenki memóriájába, aki valaha is használta az eszközt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.