Hirdetés

Cam 7, Tick, Alayer - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Fotózz, vágj, rendezd dolgaidat az elmúlt hét legjobb appjeivel.

Hirdetés

Újra jelentkezünk, ismét találtunk öt említésre méltó alkalmazást, amiket érdemes iPhone-ra, iPadre vagy iPod touch-ra telepíteni. Egyre több az iOS 7 dizájnjához igazodó app, ami mindenképp örömteli hír azok számára, akik már frissítették készüléküket az Apple legújabb mobil operációs rendszerére. Aki még nem tette meg, ne féljen a változástól: az új kialakitás hamar megtanulható, és egy idő után azokat az elemeket is megszeretjük, amiket ezelőtt gyerekesnek, vagy csak szimplán csúnyának gondoltunk. Nézzük hát a heti kínálatot.

Hirdetés

Cam 7 - Univerzális - 0,89 €

Extra mennyiségű fotós alkalmazást kaptunk október második hetében, ezek egyike a Cam 7, amivel nem csak fényképezésre használhatjuk iOS-es készülékünk kameráját. Elsősorban persze az amatőr képkészítők fogják tudni kihasználni a lehetőségeket: hatszoros digitális zoom, képstabilizátor, időzítő, hangra fényképezés (akkor kattintja el a képet, ha egy bizonyos hangot érzékel, például egy tapsot), mosolyfelismerő, segédvonalak és sorozatfényképezés is lehetséges vele. Ha ezt választjuk, nem kell külön QR kód olvasó alkalmazást letölteni - a Cam 7 arra is képes. Nem utolsó sorban a dizájn is gyönyörű.

Tick - iPhone, iPod touch - 0,89 €

A Taphive egyértelműen azokat célozta meg tennivalókezelő programjával, akik szó nélkül váltanának iPhone 5C-re. A Tick épp annyira színes, amennyire mi azzá akarjuk tenni: az ikonok, a listák színe és tulajdonképp minden átszínezhető. Hogy éjszaka is kényelmes legyen használni, az app automatikusan érzékeli a környezetet, és ha sötét szobában vagyunk, sötétebb kezelőfelületet állít be. Az ikonok egytől egyik animáltak, hogy úgy érezzük, az alkalmazás „él. Ha bárkinek hiányzik ez az érzés...

Pickle - iPad - 0,89 €

Furcsa egy kezdeményezés a Pickle, de nagyon hasznos. Az app arra való, hogy weboldalakról képeket és animált gifeket tölthessünk le egyszerűen, egy átlátható felületen. Csak böngésszünk a Safariban, vagy nyissunk meg bármilyen más alkalmazást,, másoljuk ki a linket vagy egy képet, a Pickle pedig automatikusan megkeresi az összes képet, amiket ezután lementhetünk a készülékre vagy feltölthetünk a Dropboxba. Az app működését az alábbi videóban láthatjuk, szerintünk kötelező.

Alayer - iPhone, iPod touch - 0,89 €

Még egy fotós app, de más funkciókkal, más célokra. Az Alayer fotók effektezésére, színezésére ajánlott. Több mint 80 szűrőt alkalmazhatunk, köztük például a J.J. Abrams által előszeretettel használt lens flare-t is. A rétegek mindegyikén további finomításokat végezhetünk, állíthatunk az élességen és életlenségen, a szaturáción, a fényerőn, a kontraszton, a vörös-zöld-kék színeken és az átlátszóságon. Ha úgy érezzük, a kép egy pontjára nem illik az alkalmazott effekt, letörölhetjük onnan.

MagicalPad / MagicalPad HD - iPhone, iPod touch / iPad - 0,89 € / 17,99 €

A MagicalPad azon ritka alkalmazások egyike, ami ugyan Apple táblagépekre és okostelefokra egyaránt elérhető, hogy mindkét eszköztípuson használhassuk, két különböző összeget kell kifizetni. Ez persze nem sokat vesz el az értékéből. A MagicalPad a produktivitás növelésére, az ötletek rendszerezésére jött létre. Kiemelhetjük egy oldal elemeit, jegyzetelhetünk, beszúrhatunk képeket, szövegdobozokat, rajzokat és diagramokat, készíthetünk gondolattérképeket, összekapcsolhatjuk az elemeket. Támogatja a PDF, JPEG, RTF, TXT, OPML és MPX fájlformátumokat is, és mivel még az év vége előtt megjön a Mac-es verzió, ideje elkezdeni vele az ismerkedést. Üzleti, otthoni és iskolai felhasználásra egyaránt kiváló.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.