Hirdetés

Coast, DeskConnect, AVG PrivacyFix - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Mobilos böngésző az Operától, gyors fájlcsere eszközök között, szabjuk magunkhoz közösségi beállításainkat úgy, ahogy még soha.

Hirdetés

Eljött a nap: ma, itthoni idő szerint este hétkor egy újabb Apple esemény veszi kezdetét, melynek során, ha minden pletyka beigazolódik, nem csak az új iPhone-t (vagy iPhone-okat), az új iPadet (vagy iPadeket) és az iOS 7 végleges kiadását ismerhetjük meg, de vadonatúj termékek is bemutatkozhatnak. Hogy lesz-e okosóra, tévé, felturbózott Apple TV és más egyéb, azt csak este 7 után tudhatjuk meg, tartsatok velünk az élő közvetítés alatt is. Most pedig nézzük, milyen érdekes appek érkeztek a múlt héten az App Store-ba.

Hirdetés

Coast by Opera - iPad - ingyenes

Az egyik legrégebbi mobilos böngésző, az Opera Mini megalkotása után sorra érkeztek a vetélytársak, akik, ahogy a történelem során ez előfordult már párszor, elnyomták az Opera programjait. A cég azonban nem adja fel, most egy új, innovatív, teljes mértékben iPadre tervezett szoftverrel álltak elő, ami nem csak gyönyörű, letisztult és könnyen átlátható, de a háttérfolyamatoknak köszönhetően biztonságos is. Aki nincs megelégedve a Safarival, nem vált be számára a Chrome és nem talált más alternatívát, lehet, hogy az Opera lesz számára a megfelelő.

DeskConnect - iPhone, iPod touch - ingyenes

A fájlátvitel iOS-en mindig egy picit bonyolultabb volt, mint lennie kellett volna. Ott volt persze a Dropbox és más felhő alapú szolgáltatások használatának lehetősége, megoldhattuk e-mailezéssel vagy az iTunes fájlátvitelt használva. A leggyorsabb és legfájdalommentesebb megoldást azonban mégis a DeskConnect kínálja, ezt használva ugyanis szöveget, képeket, videókat, weboldalakat, dokumentumokat, Maps útvonalakat, a vágólap tartalmát vagy hangot is átküldhetünk, méghozzá mindezt ingyen. Windowsos és iPadre optimalizált kliens egyelőre nincs, de nem elképzelhetetlen, hogy ha sikeres lesz, a fejlesztők ezek elkészítésére is szakítanak időt.

Sketch Mirror - Univerzális - 4,49 euró

A Mac exkluzív Sketch alkalmazást sok profi grafikus használja munkája során. Most megérkezett a mobilos applikáció, ami ugyan nem tartalmazza az asztali változat funkcióit, de az elkészült dizájnokat megtekinthetjük a Wi-Fin keresztül csatlakoztatott iPad(ek) képernyőjén is. A Sketch Mirror automatikusan az eszköz felbontásához igazítja a grafikákat. Aki nap, mint nap használja a Sketch-et, az fontolja meg a társalkalmazás megvásárlását is.

AVG PrivacyFix - iPhone, iPod touch - ingyenes

A közösségi hálózatok tengerében sokan abszolút nem figyelnek arra, hogy személyes adataikat, olyan információikat, mikkel vissza lehet élni, ne tárják a nyilvánosság elé. Az AVG PrivacyFix, ami az ismert biztonsági cég legújabb alkalmazása, segíteni kíván abban, hogy adataink minél nagyobb biztonságban legyenek. Könnyedén kiválaszthatjuk, kikkel és mit szeretnénk megosztani, figyelmeztetést kapunk, ha új beállításra kell odafigyelnünk, de vigyázhatunk családtagjainkra is tevékenységeink figyelésével. Nem csak a Facebookot, de a Google-t és a LinkedInt is támogatja. Érdemes vele tenni egy próbát, talán olyan dolgokat is megvédhetünk, amikről nem is gondoltuk, hogy rossz kezekbe kerülve kárunk származhat belőle.

Human - iPhone - ingyenes

Egy újabb fitness alkalmazás, ha valaki még nem találta volna meg a számára megfelelőt. A Human segítségével elérhetjük, hogy napi 30 percet mozogva egészségesebb életet éljünk. Az alkalmazás figyeli a kültéri tevékenységeinket, imnt a sétálás, a futás vagy a biciklizés. Csupán megunknál kell tartani, egy perc kinti mozgás után aktiválódik, majd megmondja, mennyit mozogtunk, és mennyit kell még ,hogy tarthassuk a napi 30-at. Mivel a GPS-t használja, a pontos adatok gyűjtése érdekében csak iPhone-nal ajánlott kipróbálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.