Hirdetés

Csak a legdrágább iWatch kap zafírüveget



|

Most úgy tűnik, hogy három eltérő kiadásban jöhet az Apple okosórája.

Hirdetés

A tajvani Economic Daily News úgy értesült, hogy az Apple a jelenlegi pletykáknak megfelelően valóban az idei harmadik negyedévben adja ki a várva-várt okosóráját, azonban egyenesen három kiadásban. Az 1,6 hüvelykes verzió mellé két 1,8 hüvelykes változat is jönne, amelyekből kizárólag a legdrágább modell kapna zafírüveg bevonatot a strapabíróság jegyében. 

Hirdetés

Az 1,6 és az 1,8 hüvelykes méretek mostanában egyre elfogadottabbak voltak a szakértők körében, ugyanakkor voltak olyan merész állítások, amelyek 2,5 hüvelykes képernyőt emlegettek. A másik nagy kérdés a megjelenés időpontja. Míg egyre inkább az október tűnt valószínűnek, addig legutóbb Ming-Chi Kuo azt szellőztette meg, hogy maga a gyártás sem indulhat el novemberig; így legfeljebb a bemutató lehet októberben. Ebben az esetben több hónapot kellene rá várni, hogy lecsaphassunk az iWatch-ra

Az elemzők mindenesetre nagyon bizakodóak az Apple órájával kapcsolatban. Miután rengeteg neves szakértőt és mérnököt magukhoz igazoltak, elcsábították a TAG Heuer eladási igazgatóját, többen újra azt jósolják, hogy akár 60 millió is elfogyhat az iWatch-ból, már az első körben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.