Hirdetés

Csak a térképek miatt kellett az Apple-nek a PrimeSense



|

Az Apple-t állítólag nem is érdekli a mozgásérzékelős technológia.

Hirdetés

Sokan érdeklődéssel vetették bele magukat azokba a hírekbe, amelyek az Apple legutóbbi felvásárlásáról szóltak. A cupertinói vállalat megvette a PrimeSense-t, azt a céget, amelyiknek a Microsoft mozgásérzékelős Kinect konzolja köszönhető. Jessica Lessin jól értesült fülekre hivatkozva egy olyan jelentést adott ki, amely szerint az Apple-t valójában nem a mozgásérzékelős technológia érdekli, a felvásárlás hátterében a térképeik állnak. 

Hirdetés

A feltevés szerint a PrimeSense hiába volt alapköve a technológiának a Kinectnél, a kategóriában már lemaradottnak számítanak, és a lépést sem tartják a többiekkel. Éppen ezért a PrimeSense állítólag nem a mozgásérzékelésben, hanem a térképek fejlesztésében nyújt majd nagy segítséget. 

Az effajta erősítésekre az Apple-nek szüksége is lesz - az almás cég Amerikában szeretné megszorongatni a Google-t a térképpiacon. Ehhez természetesen nagyon sokat kell még fejlesszenek a nehéz induláson átesett Apple Mapsen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.