Hirdetés

Csak robotok gyártják az iPhone 6 akkumulátorát



|

Ezzel a lépéssel az iPhone 5S-nél tapasztalt gyártási hibákat is elkerülhetik.

Hirdetés

A Digitimes jelentése szerint az Apple mostantól az összes iPhone készülékbe szerelt akkumulátort teljes mértékben automatizált gyártósorokon készítteti majd el. Ezzel csökken a munkaerő iránti igény, illetve az erőforrásokat át lehet majd csoportosítani az ellátóágazatban. A Mac Pro és az iMac esetében a váltás már korábban megtörtént, ezeknél gyakorlatilag csak a végső összeszerelésnél van szükség emberi munkaerőre. 

Hirdetés

A döntésnek hála az iPhone készülékek gyártása állítólag még gördülékenyebben haladhat, és mellesleg a Pegatron csarnokában már az idei második negyedévben megindul az iPhone 6 tömeges termelése. A gépi gyártás abban is segíthet, hogy ne forduljanak elő olyan gyártási hibák, mint néhány iPhone 5S esetében tavaly. 

Az iPhone 6 minden bizonnyal szintén ősszel mutatkozik majd be, ezúttal tepsifon méretekben. A 4,7 és az 5,7 hüvelykes phabletek zafírüveg bevonatot kaphatnak, és jó eséllyel keret nélküli képernyőt, laposabb házzal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.