Hirdetés

Cserélhető a Mac Pro processzora



|

A tesztek szerint minden Mac Pro LGA 2011-es socketet használ.

Hirdetés

Az eddigi tesztek és szétszedések alapján úgy tűnik, hogy minden új Mac Pro processzora cserélhető: a jövőben így gond nélkül lehet majd fejleszteni a csillagászati árú erőművet. A tesztelők közül többek között az AppleInsider, a MacRumors és az OWC is arra a megállapításra jutottak, hogy a tesztelt gép processzora kivehető

Hirdetés

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy amikor már nem számít pár év múlva akkora erőműnek a Darth Vader-utánzat, akkor ahelyett, hogy mindenképp újat kellene venni, akár különböző hardverelemekkel saját kezűleg is felújítható. A memória és az SSD mellett az LGA 2011-es foglalatba illeszthető processzort is ki tudjuk venni, és egy erősebbre cserélni

A 4K-s videoszerkesztésre hegyezett gépezetre egyébként egész sokat kell várni, ha valaki szeretne egyet magának. Hiába indították útjukra az első darabokat még 2013 utolsó napjaiban, aki most rendel egyet, az leghamarabb februárban juthat hozzá. 

 

Fotó: TechCrunch

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.