Hirdetés

Cserélhető a MacBook Pro akkumulátora



|

Néhány elvetemült, a számítástechnika hardveres része iránt rajongó megbecstelenített egy MacBook Pro-t.

Hirdetés

Az iFixIt munkatársai rendeltek egy 17 hüvelykes Macet, és önmagukhoz híven azonnal szét is bombázták. A sok-sok képpel és magyarázattal illusztált oldalon megnézhetik az érdeklődők, hogyan lehet ezt a laptopot szétszedni, valamint az is kiderült, hogy az akkumulátor cseréjéhez, nem kell feltétlenül az Apple 180 dolláros csere-programját igénybe venni, hiszen házilag sem túl bonyolult a művelet.

macbookproszet.jpg
 

Persze az Apple adott a védelemre, ennek ellenére a számítógépek szerelésében kicsit jártasabbak önállóan is kicserélhetik a 12820 mAh-s erőművet. Fontos tudni, hogy a MacBook Pro házának megbontása - mint mindig - a garancia elvesztését okozhatja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.