Hirdetés

Csúcsfelbontásban díszeleg a pezsgős iPhone 5S



|

A fekete és a fehér mellett nem aranyban, hanem pezsgő színben kapunk új modellt.

Hirdetés

A várakozások szerint szeptember 10-én tart az Apple egy rendezvényt, ami jelen pillanatban elég titokzatosnak tűnik, hiszen még a meghívókat sem küldték ki rá. Az elemzők mindenesetre úgy gondolják, ekkor mutatkozik majd be a karcálló, színes, műanyag házat kapott iPhone 5C, és az olcsó modell mellett itt lesz az iPhone 5 drágább utódja is, az iPhone 5S. 

Hirdetés

Ez utóbbiról most nagyfelbontású képek is érkeztek, Sonny Dicksonnak hála. A fotókon a pezsgő színű készülék látható, amit korábban még aranyként emlegettek. A pezsgő mellett a fekete és a fehér árnyalatok is megmaradnak természetesen a kínálatban. 

A gyorsabb, A7-es processzor mellett az iPhone 5S újdonságai közé tartozik majd a zafírral fedett, ujjlenyomat-olvasós Home gomb, a jobb kamera és a mozgásérzékelő is. Ha valakinek ez túl sok a jóból, már olcsóbbat is választhat majd az iPhone 5C-nek köszönhetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.