Hirdetés

December 16-án kerül piacra az új Mac Pro?



|

Időközben befutottak a sejthetően nem szerény magyarországi árak is.

Hirdetés

A jelek szerint ígéretéhez híven az Apple még decemberben meg fogja kezdeni a szokatlan módon hengerszerű kialakítású idei Mac Pro forgalmazását, ráadásul a német Conrad.de webáruház – hírünk írásának idejére már eltüntetett – előrendelési lapja szerint december 16-tal indulhat meg a bivalyerős számítógép kiszállítása.

Hirdetés


Nem kevésbé érdekes, hogy nagy csendben valamikor a közelmúltban az Apple magyar weboldalára is kikerült a számítógép két alapkonfigurációjának ára, sejthetően az olcsóbbik sem lesz tömegtermék: bruttó 949 990 forintért a vásárlók négymagos Intel Xeon E5 processzort, 12 GB memóriát, két AMD FirePro D300 grafikus kártyát, továbbá 256 gigabájtos PCI Express csatolófelületű SSD-t kapnak.


A drágábbik esetében az SSD ugyanez, azonban 1 249 990 forintért már hatmagos Intel Xeon E5 processzor, 16 GB RAM, továbbá két AMD FirePro D500 GPU dukál. A legnépszerűbb konfigurálási pont valószínűleg a háttértár lesz, igény és fizetőképesség fennállása esetén 256 gigás helyett 512 GB vagy 1 TB kapacitású SSD-vel is hozhatja a gépet a futár.


(Forrás: Cult of Mac, Conrad.de)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.