Hirdetés

Drága prémiumkiadása is lesz az iPhone 6-nak



|

A magas vételárért cserébe csak ehhez jár zafírüveges bevonat.

Hirdetés

A The Wall Street Journal egy jelentést tett közzé, amely szerint az Apple a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ból is ki akar adni egy-egy prémium változatot. Ezek értelemszerűen drágábbak lesznek a "sima" modelleknél, cserébe viszont csak ezekre kerülne zafírüveg-bevonat. A prémium kiadások megszületése attól függ, lesz-e elég zafírüveg az Apple kezében. 

Hirdetés

A beszámoló megerősíteni látszik azokat a pletykákat, amelyek szerint csak a nagyobbik vagy a különleges kiadás kaphat zafírüveget. Ez ráadásul azt is megmagyarázza, miért karcolhatta össze a csiszolópapír azt az előlapot, ami a múltban kiszivárgott, és egyértelműen bizonyította, nem zafírüveg a tesztalany. 

Az Apple sokat, több mint 500 millió dollárt fektetett a GT Advanced zafírgyárába, így kétségtelen, hogy valamin végül ott lesz a zafírüveg. A pletykák szerint a termelés az iWatch mellett évi 100 - 200 millió iPhone-ra is elég lehet. A rivális gyártók szerint a magas költségek miatt a zafírüveg inkább csak egy marketingtrükk, legyen akármilyen karcálló. A magas költségeket mindenesetre a vásárlók fizetik meg, több elemző szerint is az eddiginél drágábbak lesznek az új iPhone-ok, a megnövekedett alkatrészköltségek miatt. Azért vigasztaló lehet, hogy valószínűleg hazánkba is az első hullámban jönnek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.