Hirdetés

dubble, Tweetbot 3, Launch Center Pro - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Közösségi fotózás, tweetelés másképp, feladatok indítása egy érintésre - ezt kínálja az App Store október utolsó teljes hetében.

Hirdetés

Ez a hét sem telt el új Apple termékek nélkül: hivatalosan is elkezdődött az iPhone 5S és 5C hazai forgalmazása, és bejelentették a retinás iPad minit és az iPad Airt. Akik úgy érzik, az iOS 7 jelentősen lelassította készüléküket (én magam is tapasztalom, pedig iPhone 5-öt használok), azoknak most itt a lehetőség váltani, és bizony van miből válogatni. Új appekből sincs hiány, lássuk a heti termést.

Hirdetés

dubble - iPhone, iPod touch - ingyenes

Ha fotók megosztása mobilról, akkor Instagram, vallják sokan, de néha nem árt szétnézni másfelé is. Az egyik új belépő a dubble, ami egy egyedi és új, bár valószínűleg nem túl hosszú életű próbálkozás. Lényege, hogy készítünk egy fotót, feltöltjük, majd a program azt egy másik felhasználó képével montírozza össze, teljesen véletlenszerű módon. Érdekes eredmények születhetnek, kíváncsian várjuk, meddig tart az újdonság varázsa.

 

Tweetbot 3 for Twitter - iPhone, iPod touch - 2,69€

Régóta népszerű a twitterezők körében a Tweetbot, melynek harmadik kiadása szintén az elmúlt héten jelent meg. A fejlesztők teljesen újraírták és iOS7-re szabták az egészet, hogy az új szoftver felhasználóinak egy az oprendszerhez illeszkedő élményben lehessen részük. Olyan egyedi funkciókat kínál, mint a felhasználók üzenetei, a cimkék, személyek és kulcsszavak letiltása, a Mac-es klienssel való szinkronizáció, testreszabható navigálás és külső szolgáltatások, mint a Pocket, az Instapaper vagy a CloudApp támogatása. Aki már-már profi szinten űzi a twitterezést, vessen rá egy pillantást.

 

LVL CAM - iPhone, iPod touch - 0,89€

Fotós alkalmazásokból sosincs hiány, így erre a hétre is három jutott. A dubble mellett az LVL CAM is kiemelendő, bár a kettő funkcióiban teljesen különbözik. Az LVL CAM azoknak kíván segíteni, akik szeretnék, ha fényképük tökéletes szögben állna. A program egyben egyfajta vízmérték, így milliméterre pontosan belőhetjük, hogy kell állnia a készüléknek a tökéletes kép érdekében. Számos már beállítási lehetőség is van benne, de kétségkívül ez emeli ki a többi közül. Az alap kamera alkalmazás megfelelő alternatívája.

 

Launch Center Pro - iPhone, iPod touch - 4,49€

Régóta letölthető már az App Store-ból a Launch Center Pro, de most új dizájnt és néhány újítást is kapott a sokunk életét megkönnyítő program. Használatával lerövidíthetjük bizonyos folyamatok végrehajtásának idejét, így például ahelyett, hogy meg kellene nyitnunk az Üzenetek alkalmazást és ki kellene keresni a fogadó fél kontatját, ezt egy érintéssel elintezhetjük. Továbbá számos nem-Apple programot is támogat, mint a Clear, a Tumblr vagy a Flipboard, úgyhogy aki szeretné a legtöbbet kihozni az iPhone-ból vagy az iPod touch-ból, kérdés nélkül töltse le.

 

LoryStripes - iPhone, iPod touch - 1,79€

Végezetül még egy fotós alkalmazás, ami szintén különbözik a már említett kettőtől. A Tangent app bizonyára sokak számára ismerős, még az Apple maga is berakta az iPhone 5S első reklámjába, ami egyértelműen nagy elismerésnek számít. A LoryStripes arra való, hogy fényképeinket szalagokkal és vonalakkal turbózzuk fel. 40 különböző Stripe és 120 sablon van, tehát nincs mitől tartani, bárki megtalálhatja a számára legszimpatikusabbat. Természetesen bizonyos mértékben szabad kezet is kapunk, forgathatjuk, nagyíthatjuk és 3D-ben mozgathatjuk a szalagokat, hogy tökéletesen illeszkedjen a képre. Aki szeretné lenyűgözni barátait, próbálja ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.