Hirdetés

Ebook készítés iPad-re



|

Eladható interaktív könyvet készíthetünk az iBooks Authorral.

Hirdetés

Igazi kulcsrakész eBook megoldást ígér az iBook Author. A programmal a szokásos, ePub készítéskor felmerülő macerák nélkül készíthetünk interaktív elektronikus kiadványokat iPad-re.

 

 

Aki már készített elektronikus kiadványt, az tudja, hogy bizony sok pepecselést igényel a feladat és kevés olyan eszköz van hozzá, mely megbízhatóan működik. Az iBook Author pedig ilyen, stabilan működő eBook publikációs rendszer, segítségével iPad-re készíthetünk kiadványokat melyeket feltölthetünk az iBookstore-ba is. A készítők nem vesződtek azzal, hogy többplatformos rendszert hozzanak létre, sem iPod Touch-ra, sem iPhone-ra nem tudunk dolgozni a programmal, de iPad-ra kiválóan, használhatunk formokat, táblázatokat és akár 3D objektumokat is. A MacWorld.hu anyagát érdemes áttanulmányozni azoknak, akik az iPad világában szeretnék megvetni lábukat, a cikk részleteiben is ecseteli az alkotó folyamat mikéntjét és ismerteti a rendszer lehetőségeit és hiányosságait is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.