Hirdetés

Egészségügyi szolgáltatásokon dolgozik az Apple



|

Az almás cég figyelme az egészségre és a fitneszre irányul mostanában.

Hirdetés

A jelentések szerint az Apple az utóbbi időben gőzerővel bővítette az alkalmazottainak a sorát egészségügyi és orvosi szakértőkkel. A Reuters szerint a szakemberek között rengetegen voltak, akik valamilyen biotechnológiával foglalkozó orvosi csapat ügyvezetői voltak vagy pedig orvosi érzékelőkkel foglalkoztak. 

Hirdetés

Miközben manapság egyre több vállalat fordul az egészségügyi és fitneszes megoldások felé, addig az Apple-ről szintén azt pletykálják, hogy valamilyen olyan viselhető eszközt akar a piacra dobni, ami különböző érzékelőknek köszönhetően erősen kapcsolódik majd az egészségünkhöz. Míg sokáig az iWatch-ot gondolták ennek az eszköznek, addig a Nike visszalépése óta egy okoskarkötő ötlete is felmerült. 

A Reuters szerint az Apple ettől jóval tovább menne, ugyanis állítólag teljes egészségügyi platformon gondolkoznak, amibe mindenféle app és nyomkövetés, elemzés beletartozik. Mindezt a hírek alapján vezető szakértőkkel akarják valósággá tenni. Mindeddig az Apple a témában semmit nem erősített meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.